Indbydelse

Petanque 2022

Igen i år spilles der petanque under Firmaidrætten Nakskov. Det foregår på/ved banerne ved Nakskov Idrætscenter mandag aften med kampstart kl. 17. Første dag bliver mandag den 2. maj.

Der spilles dubbel med trækning af makker for hver kamp. Ca. 2 kampe pr. aften. Ingen løbende turnering, men der føres resultater for vundne kampe og scorer efter hver kamp.

Du kan godt tilmelde dig som enkelt person, vi skal nok tage godt i mod dig. Vi plejer at have det meget hyggeligt og godt sammen. Aktivitetsgebyret er i år kr. 75,00 for sæsonen, primo maj til ultimo september uden feriepause. Desuden skal der være indbetalt et medlemskontingent til Firmaidrætten for 2022 på kr. 225,00 hvis du fyldt 65 år. 

Der kan allerede nu ske tilmelding.

Har ovennævnte vakt din interesse? Og har du lyst til at prøve spillet, så kom ud og prøv et par ”gratis” timer inden du tilmelder dig for hele sommeren, kugler kan lånes.

Vi skal overholde vedtægterne for Corona med afspritning m.m. Der bliver indkøbt håndsprit der skal stå på bordet, for anvendelse til brug før og efter kampene.

Nærmere information kan fås ved henvendelse til Lisbeth Krøjer tlf. 21 44 36 90 . Henning Grøndahl tlf. 24 22 47 90.

Vi besvarer glædeligt jeres henvendelser.