Indbydelse

Petanque 2024

Igen i år spilles der petanque på  25 år under Firmaidrætten Nakskov. Det foregår ved banerne ved Nakskov Idrætscenter mandag eftermiddag med opstart den 6. maj kl. 16:00. Første dag beslutter de fremmødte og tilmeldte om det stadig skal være kl. 16 eller 16.30.

Der spilles double med trækning af makker for hver kamp. Ca. 2 kampe pr. aften.

Der er ingen løbende turnering men der føres resultater for vundne kampe og scorer efter hver kamp. Du kan godt tilmelde dig som enkelt person, vi skal nok tage godt i mod dig. Vi plejer at have det meget hyggeligt, sjovt og godt sammen.  Frisk luft og motion.

Aktivitetsgebyret er for nuværende tidspunkt Kr. 75,00  Udover skal der være indbetalt et medlemskontingent til Firmaidrætten Nakskov. Der kan allerede nu ske tilmelding.

Har ovennævnte vakt din interesse? Og har du lyst til at prøve spillet og hyggen, så kom ud og prøv et par ”gratis” timer inden du tilmelder dig for hele sommeren, kugler kan lånes for at prøve.

På bordet står der stadig ”sprit” til fri benyttelse. 

Nærmere information kan fås ved henvendelse til Lisbeth Krøjer tlf. 21 44 36 90  eller Henning Grøndahl tlf. 24 22 47 90.

Vi besvarer glædeligt jeres henvendelser.