Zonen i Nakskov 2024

Nakskov Idrætscenter, Firmaidrætten i Nakskov og Dansk Firmaidræt danner sammen et aktivt partnerskab med masser af motionstilbud. Vi kalder det Zonen i Nakskov. Vi slår et slag for sammenholdet på jeres arbejdsplads. Som medlem får I adgang til et årshjul fyldt med aktive oplevelser aktivitet og arrangementer, der styrker de sociale bånd, energiniveauet og ikke mindst lattermusklerne.

Der er alt fra events til kampagner, skræddersyede aktiviteter ude på jeres arbejdsplads, en uddannelse og muligheder for at bruge motionsrummet og få svømmehalsrabat.

I bestemmer selv, hvor meget I ønsker at deltage i – tilmeldingen til de forskellige arrangementer sker løbende via menuen i venstre side af hjemmesiden. 


Som arbejdsplads kan I være med for kun 150,00 kr. pr. medarbejder for et helt år i Zonen. Dette gælder alle events, der ellers er en egenbetaling på. 


Vi glæder os til at sætte gang i bevægelse, sammenhold og store smil sammen med jer!

 

Få skræddersyet aktivitet til jeres arbejdsplads

Vi kommer gerne ud med aktivitet på jeres arbejdsplads. Hvad kunne I tænke jer? En aktivitetsdag? Online træning til kontorstolekroppen? Eller en saunagus aften kun for jeres arbejdsplads i svømmehallen? Eller noget fjerde? Når I er med i Zonen, kan vi strikke gode tilbud sammen til jer. Kontakt Formand Niels Nielsen. Se kontaktinfo nederst på siden.